2024-03-11
(每份主食可升级定食 +$30)个人觉得定食好掋食🌟 有我钟意饮嘅味噌汤(仲要系足料𠮶只),仲有好好味嘅关东煮 同沙律菜~🥗西京烧比目鱼 💰$92鱼柳肉质爽滑 一啲都唔腥👍🏼第一眼望到嘅时候 心谂点解煎到㶶晒 后来发现原来呢个都系一个技术,煎到鱼皮焦脆 但系入边嘅肉依然系多汁唔干身 好好味😋葱烧牛舌 💰$78俾佢嘅份量吸引到haha,一上枱见到大大碟牛舌 超正😝熟度啱啱好 食落唔会觉得好韧,亦都冇臊味 口感一流☺️ 配埋柠檬汁同葱花一齐食 非常夹~特别想讲吓🗣️+ $10 珍珠米可以转猫饭科普一下🤭💡[把柴鱼片 紫菜撒在饭上的,就是猫饭]比起白饭 一定系有味嘅猫饭好食啲㗎啦~ 因为觉得特别 所以值得一试☺️酥炸生蚝 💰$48 (2件)炸得金黄色,平时喺日本放题食到嘅质素 冇乜特别~过下口瘾嘅话 可以order来浅尝一下😝厚烧玉子 💰$36 (4件)✨个人很推荐~因为自己一直喺屋企都整唔到好食嘅玉子🤣今日食过觉得好回味,蛋味重 好creamy 食落有层次🫶🏻
西京烧比目鱼 💰$92
葱烧牛舌 💰$78
特别想讲吓🗣️
+ $10 珍珠米可以转猫饭
酥炸生蚝 💰$48 (2件)
厚烧玉子 💰$36 (4件)
✨个人很推荐~