2021-11-04
#Boring?!今次讲嘅系位于葵芳新都会广场嘅西餐厅💕Boring?!✨✨平时见佢门口已经好多人 所以今次特登过嚟葵芳去试吓佢😽😽餐厅嘅装修好舒服 而且灯光光猛 会比到人一种好清新嘅感觉🤍店员服务态度都好好 入到嚟会俾清水 小编大概等咗10分钟就会有嘢食🤤🤤 店舖期间都不断播放唔同嘅音乐 令到成个用餐都好relax😋😋依家知道佢喺黄埔开咗分店 咁下次去九龙就可以有多一个选择去食好嘢啦✨✨白酒煮青口 $45💰(8.5/10)送到上枱好香🤤🤤份量十足 足足有五只 仲要每只都好大只😻😻青口好新鲜 好肥美 唔会好韧😋😋 而个酱汁方面都好惹味 由白酒煮岀嚟嘅酱好香甜🤩🤩而且几Creamy✨✨每一只布满白酒白汁 令到每一只都好香甜🥰🥰再加埋煮腍佐嘅洋葱🧅索晒啲白酒白汁 绝对系一个好岀色嘅小食 完美‼️‼️匈牙利鹅肝意大利饭 $138💰 (8/10)小编见到之后吓亲🙈🙈鹅肝好大好厚身 而且煎到非常嫩滑 切开佢放入口 有种入口即溶嘅感觉🤤🤤仲要唔油腻 一啖意大利饭一啖鹅肝好满足 😋😋 而意大利饭好Creamy 而且粒粒分明配埋好滑嘅白汁 软硬适中 有咬口 ‼️令到成个饭口感大升😻😻但系一啲都唔腻✨✨好快可
#Boring?!
白酒煮青口 $45💰(8.5/10)
匈牙利鹅肝意大利饭 $138💰 (8/10)
小编见到之后吓亲🙈🙈鹅肝好大好厚身 而且煎到非常嫩滑 切开佢放入口 有种入口即溶嘅感觉🤤🤤仲要唔油腻 一啖意大利饭一啖鹅肝好满足 😋😋 而意大利饭好Creamy 而且粒粒分明配埋好滑嘅白汁 软硬适中 有咬口 ‼️令到成个饭口感大升😻😻但系一啲都唔腻✨✨好快可以清晒成碟 好过瘾🤩🤩
香草牛油汁伴本菇烧春鸡 $128💰 (7.5/10)
烧春鸡好香😚😚烧得好靓 系金黄色嘅💛餐厅好贴心咁帮小编切开佐两份 令到小编容易啲切开啲肉嚟食🤤🤤 烧鸡外脆内软 但略嫌肉质有少少鞋 可能烧嘅时间短少少 会好少少🤏🏻🙈🙈再加上配埋香草牛油汁 成个感觉Upgrade佐😋😋配菜有一粒粒嘅香脆薯角粒🥔炸到金黄色🔥完全做到外脆内软🥰🥰同埋啲菇都好软熟 好有咬口 配埋个香草牛油汁🧈好夹好香 原本以为可能会好油腻 点知一啲都唔会 反而食得好惹味😽😽😽
青柠梳打 $48💰 (7.5/10)
梳打超有气泡🤤青柠就真系好酸🤩🤩饮落口好开胃 饮完会有后劲 成个人酸醒佐😚😚
荔枝芦荟沙冰 $48💰 (7.5/10)
成个沙冰好冰凉 好香荔枝味😋😋而且面头会有一粒荔枝 荔枝好甜🥰🥰而沙冰好绵密✨
睇到呢度嘅Babe🤍 快啲约埋朋友一齐去‼️‼️
系㖞✨✨提提大家早啲去攞位啦 Dinner时段都几多人要排队架🙈🙈但系而家只要系Openrice订座晚市就可以有9折 方便快捷仲唔使排队等咁耐添‼️
推荐指数🌟 8 / 10 🌟
📍#巨B觅食葵芳 #巨B觅食葵兴 #巨B觅食黄埔
Boring?! (新都会广场) (葵芳)
⚜️葵芳兴芳路223号新都会广场2楼270-271号舖
⏱星期一至日 1200-2200
#Boring?!
白酒煮青口 $45💰(8.5/10)
匈牙利鹅肝意大利饭 $138💰 (8/10)
香草牛油汁伴本菇烧春鸡 $128💰 (7.5/10)
睇到呢度嘅Babe🤍 快啲约埋朋友一齐去‼️‼️
推荐指数🌟 8 / 10 🌟
📍#巨B觅食葵芳 #巨B觅食葵兴 #巨B觅食黄埔
Boring?! (新都会广场) (葵芳)
⚜️葵芳兴芳路223号新都会广场2楼270-271号舖
⏱星期一至日 1200-2200