2023-06-11 48 浏览
屋企附近开咗一间新嘅串烧店,所以特登去试吓😋店内装修舒适,而且环境阔落,坐得好舒适🩷1. 千味煎饺子🥟饺子大大只,皮薄馅靓😍煎饺嘅饺子皮更十分脆🥟一咬落口,肉汁更加系必晒出嚟🤭极力推荐大家尝试,一定要食齐四款口味,可说是各有特色😋2. 辣椒蒜蓉烤生蚝(一对)🦪🌶️平时最钟意食海鲜嘅我,对海鲜有极高要求!呢款烤生蚝绝对绝对系强力推介!❤️‍🔥首先生蚝非常肥美,大大只,绝对唔系普通货色👍🏻而且咬落去,更加有生蚝嘅鲜甜味,再配埋香蒜和辣椒,真系令人垂涎三尺,十分惹味🤤🤤3. 烧猪手🐷猪手肉质嫩滑,加上店内独特的调味料,真的十分惹味🤤强烈推荐大家一试!4. 秘制蒜蓉烧青口😋青口十分鲜甜,而且都好肥美,喜欢吃海鲜嘅你哋绝对不可错过😋5. 秘制孜然烧蒙古羊架 🐑🐑今次系我第一次食孜然粉配羊架,估唔到原来系咁夹😋羊肉肉质嫩滑,唔会咬极都咬唔开,而且孜然粉嘅香味渗透落去羊架入边,非常惹味,值得大家一试😋另外仲有不同种类嘅串烧,绝对推荐大家一试🩷老板嘅态度亦都非常亲切,一定会再嚟😍😍

1. 千味煎饺子🥟

千味煎饺子

2. 辣椒蒜蓉烤生蚝(一对)🦪🌶️

辣椒蒜蓉烤生蚝

3. 烧猪手🐷

烧猪手

4. 秘制蒜蓉烧青口😋

青口十分鲜甜,而且都好肥美,喜欢吃海鲜嘅你哋绝对不可错过😋
秘制蒜蓉烤青口

5. 秘制孜然烧蒙古羊架 🐑🐑