去红磡探完朋友 喺佢屋企附近揾嘢食见呢间餐厅几干净企理 装修正之余又唔算好贵 就决定入去试吓Pizza平时食得多但心形Pizza真系第一次见所以就点嚟试吓出嚟效果好靓 啱晒打咭 除咗Pizza 其他嘢食亦都好有惊喜 1. 夏威夷❤️形PizzaPizza焗出嚟胀卜卜又靓仔,真系忍唔住相机食先。馅料味道正路,酸酸甜甜咸咸够开胃。 至于个饼底,胜在个底够晒松脆,有齐食面包加饼干嘅快感。 2. 招牌炸鸡 一上枱已经闻到好香炸鸡味,咬落去更加系「索索」声,脆到不得了,加上炸鸡嘅粉浆唔算好厚,感觉好似食紧有质感嘅薯片。虽然外面做到咁香口,但内里嘅炸鸡依然柔软唔干柴,仲完全冇雪味。 3. 秘制烧猪排骨 欣赏店家够胆将酱汁分开上,皆因市面大部分猪排骨,都系酱汁味重过晒猪肉味,但呢度咁做就令顾客可以品尝到排骨原本嘅味道。排骨望落烧得相当香口,达至焦糖化境界,咬落口亦充满焦香、盐烧香以及猪肉香。猪肉有肉汁,近排骨位置的肉更是充满嚼劲。至于伴碟的薯条亦见水准,估计是现炸新鲜薯仔。另外都好钟意呢间餐厅坐得舒服之余,播住嘅音乐仲够晒CHILL添。
去红磡探完朋友 喺佢屋企附近揾嘢食

除咗Pizza 其他嘢食亦都好有惊喜

1. 夏威夷❤️形Pizza

2. 招牌炸鸡

3. 秘制烧猪排骨
至于伴碟的薯条亦见水准,估计是现炸新鲜薯仔。

招牌炸鸡
秘制烧猪排骨