2023-01-20 199 浏览
Good news for南区之友! 之前介绍过中环码头开咗间韩式炸鸡店 原来佢哋而家喺鸭脷洲开咗分店😍 对于喺南区美食沙漠返工嘅我简直系喜讯🥲二人特攻炸鸡盒有12件鸡腿肉 可以拣有骨炸鸡或者无骨鸡腿肉 上次试咗有骨 今次就试吓鸡腿肉 比较钟意呢个无骨啖啖肉唔洗烦🍗 总共有两种口味 一款系固定原味 另一款就可以自己拣 今次试咗蜂蜜焦糖味🍯 炸鸡即叫即炸 鸡皮炸至香脆 鸡肉juicy嫩滑 蜂蜜焦糖甜甜地I like 🐝 呢个套餐包括两款小食同两款主食 两个人食一定够饱🤣 我地叫咗四条炸紫菜卷 咬开充满粉丝 更有口感🥢 仲有四串鱼糕 鱼糕弹牙 多啲鱼糕汤就好了🐟 主食叫咗辣炒年糕 年糕Q弹 酱汁甜辣 唔食得辣都唔洗惊!韩式粉丝虽然系迷你版 但材料都超级丰富 有齐🍄🥚🥕 仲有两罐饮品 我就拣咗最爱嘅韩国汽水 忌廉鲜奶🥛而家买满$100或者用会员卡嘅优惠券仲可以免费换领搞笑🐔🐔挥春!