餐厅: 一幻拉麵
优惠: 于此国泰伙伴餐厅用餐赚里 !
条款及细则:
须受其他国泰条款及细则约束。
2023-05-22 330 浏览
今日去咗尖沙咀海港城食同事推介嘅一幻拉面,我哋大约六点几去到,已经要排队啦。我哋等咗唔够10分钟就可以入去,入到去明明见到仲有位置,想问店员可唔可以掉位坐窗边,可以望住海景食,不过店员就话𠮶啲位置系预留咗俾网红宣传影相嘅,就冇得坐喇🥲呢度太多拉面选择,花多眼乱添😂谂咗好耐,最后我就拣咗原味虾汤底配幼面汤底真系有浓浓嘅虾味!面头有啲香脆嘅橙色嘅嘢,唔知咩嚟,但系好好食,有啲虾味。$88朋友叫咗浓厚豚骨汤底~佢话太浓味,下次会叫适量豚骨。我就系试食咗佢嘅粗面,弹牙好多!下次会叫粗面$88做紧优惠依家真系好抵食,佢哋嘅五周年优惠,只要电话入边有5呢个数目字就会有优惠例如+$5就有三只饺子!我地叫两碗面就可以加两份唔单止,电话入边有一个5字就有九折两个5字就八五折三个5字就八折!埋单唔洗二百,超抵我哋食完走𠮶阵出边已经排咗超多人!十几个!

呢度太多拉面选择,花多眼乱添😂
谂咗好耐,最后我就拣咗原味虾汤底配幼面

例如+$5就有三只饺子!我地叫两碗面就可以加两份

唔单止,电话入边有一个5字就有九折
两个5字就八五折
三个5字就八折!
埋单唔洗二百,超抵

我哋食完走𠮶阵出边已经排咗超多人!十几个!