Sol House Oyster Bar and Restaurant

2022-10-14 161 浏览
同朋友系荃湾行完街谂唔到食咩,行过见到呢间叫Sol House既西餐厅,中意食西餐既我地就决定试下!😆前菜先听店员介绍,叫佐美国黄宝石No.2 生蚝 $48/只🦪生蚝有淡淡海水味,而且都算大只,都creamy同埋蚝味好重,好食!店员仲介绍佐小食炸西班牙软壳虾配辣沙律汁 $188🍤炸到香脆既虾连埋虾壳一齐食好香口,点埋沙律汁黎食口感更好!主食就系店员介绍下简佐烤大虎虾配法国蟹膏蟹肉烩意大利饭 $228,绝对系吸睛之选😍两大只煎香既虎虾,虾肉弹牙,加埋充满蟹膏蟹肉既意大利饭黎食直头系幸福呀!🥰最后我叫佐杯Sassy Lemon黎饮🍋🍹酸酸甜甜咁,开胃解渴!