5天前
開瓶費 $ 150Riedel 酒杯供應餐湯跟餐包餐湯 - 磨菇忌廉湯出街食通常都係白湯加磨菇粒,見到咁灰嘅磨菇湯真係好少有濃郁細滑餐沙律 - 煙鴨胸沙律普普通通,不過都有誠意三文魚扒時蘿忌廉意大利飯 $ 88三文魚扒靚仔,唔係超市款直切圓形果種有骨扒。忌廉意大利飯份量十足,而且煮得香、滑、煙韌寶雲蘇烤焗豬扒配蘋果茸 $ 118以為係分開,點知原來佢用蘋果茸做黏合,放上香草麵包糠焗,非常聰明,不過擺碟就一般。豬扒好食,唔會過薄、乾柴烤紐西蘭西冷扒 12oz $ 118大大件西冷,仲用牛牛鐵板上好有feel。配菜又多又好味,黑椒汁好濃牛扒冇問我成數,咁我都免問。肉質絕無用梳打粉鬆肉,所以全熟有少少鞋,同埋有條大筋咬唔開,不過咁嘅價錢,我12oz當8oz咁食係OK嘅地點可能難搵少少,但係環境大,酒吧得嚟唔會好黑,店員都有禮貌,有晒制服兼打Bowtie午餐有88折,平上加平👍 食完行下商場一流
Riedel 酒杯供應
餐湯跟餐包
餐湯 - 磨菇忌廉湯
餐沙律 - 煙鴨胸沙律
普普通通,不過都有誠意
三文魚扒時蘿忌廉意大利飯 $ 88
寶雲蘇烤焗豬扒配蘋果茸 $ 118