2018-12-26 289 浏览
今日无乜嘢做,又乱打乱撞入咗嚟元朗鸡地附近,见十一点半左右,咪出爽爽食下醉鸡同猪扒啰!这间爽爽都几出名架,嚟过几次都食唔到,一系太多人,一系又乜都卖晒!所以今次应该有位呱!上一次食过冰鲜鸡,今次点都要试下新鲜鸡,今次是新鲜醉鸡加猪扒米粉!上菜速度超快,落单不到三分钟已经送到!首先试下猪扒,味道好好,咬落也够爽,不过好似浸咗好耐!再试米粉,咬落有点硬,好了,到主角新鲜醉鸡,咬落有口感,肉弹牙,但味道偏咸,没有酒味!老实讲,真系唔明,点解咁嘅质素,咁嘅环境,员工咁嘅服务态度都可以卖$62一碗?我最后都没有把所有东西吃完!因为真系唔想浪费自己食嘢嘅quota! 我应该短时间都不会再来!
2018-12-26