2023-07-07 105 浏览
今日中午五点一个人去呢度食饭。唔使等位直接入座。入边只有两台客。枱面有QR code可以自助落单。第一次拣咗三文鱼𠮶个$98饭。入面有五件厚切三文鱼,少量青瓜,少量车厘茄同埋鸡蛋丝。我要咗一半饭同一半沙律菜。首先讲个白饭。佢系冇调味嘅珍珠米。三文鱼感觉唔系太新鲜连住一D🤮灰色嘅鱼肉。沙律菜用火箭菜食落有啲苦,同埋青瓜蕃茄都系普通大陆货。感觉系将全部嘢捞埋一碗,自己家庭式都可以整到。建议可以入D靓D既鱼生。因为其他配菜成本都好低,感觉唔系好值。仲饮咗一杯大嘅牛油果奶昔。我谂有¼个牛油果cream同埋水同冰打成。完全冇落糖。杯嘢饮几健康。不过食完一次,饭加一杯嘢饮$138。仲只系收现金。下次唔会再帮衬性价比低。差唔多时间周围都有下午茶。或者寿司郎都系好选择。追求健康,但系荷包都要健康。

三文鱼感觉唔系太新鲜连住一D🤮灰色嘅鱼肉。

沙律菜用火箭菜食落有啲苦,

同埋青瓜蕃茄都系普通大陆货。

感觉系将全部嘢捞埋一碗,自己家庭式都可以整到。

建议可以入D靓D既鱼生。

因为其他配菜成本都好低,感觉唔系好值。

2023-07-07