2020-03-05 1526 浏览
无端端水都无带走咗去行山,虽然简单易行,行完都好鬼肚饿 🤣🤣🤣 呢个时势个个都去郊外行,沿途餐厅都要等位,我哋咁饿梗系撇啦,去到呢度有位就谂都唔谂坐底叫嘢食啦 🤭一坐底佢哋好好先比张餐纸你放好口罩架。我哋叫咗 2 个午餐,头盘拣咗三文鱼沙律同西班牙火腿并蜜瓜,三文鱼份量算多,沙律菜都新鲜,反而西班牙火腿同蜜瓜都淡味。主菜叫咗个黑松露海鲜意粉同烧猪肋骨,意粉好足料好多菇,但个猪肋骨就好失望,完全唔入味,啲肉又鞋口 🤦‍♀️甜品跟餐个椰汁红荳糕好香,但我见隔离台加钱换个梳乎里我又身痕跟,由于最少要 2 份先做,所以原本想要姜汁味唔得,要痴隔离台嘅 Vanilla 味,上台好香,但食落好湿。 。 。试过就算吧!午餐无餐饮跟,呢度环境尚可,但价钱比较贵,相对大尾督一带餐厅呢度性价比输晒。

一坐底佢哋好好先比张餐纸你放好口罩架。

1901 浏览
头盘 - 烟三文鱼沙律