2018-04-17 463 浏览
集团下既极尚餐厅好似有好多,见到近近地系apm后面有间就去试下,第一次去食系9点半-11点半既时段,198一个人好抵食!今次同屋企人试埋午市时段,12-3,188一个人,竟然同夜晚差不多价钱,忽然觉得好贵-刺身基本上唔错,都算新鲜,大大件。唔知点解向来唔钟意食甜蛋既我,觉得呢到既甜蛋好好食-鸡软骨去两次都有叫,真系麻麻,好硬,唔够味,可以唔叫。-黑松露炒杂菌,好有惊喜,每次黎都有阵漏煤气既味,不过唔影响佢既味道,好香黑松露味,keep住encore-寿司,不过不失,不过值得赞既系佢好细旧,唔怕叫多几件会饱,基本上小朋友食都系一啖一件-迷你海胆手卷,只能说真系好迷你,想浅尝海胆既,可以叫黎过下瘾-花胶估唔到佢果到有花胶叫,好大块好厚身,值回票价-蟹粥,上一次黎见到隔离枱果盆系一只蟹都冇,点知今次自己叫竟然有几旧,睇黎系睇彩数。好好食,粟米味浓,有淡淡既蟹味,粥都算稠身。榴梿炸弹榴梿爱好者一定要叫,炸得好香口,一咬落去流哂d榴梿出黎,味道好浓郁,热辣辣冇得弹!-整体呢间野系可以再黎,野食上枱好快,而且新鲜。野饮种类多,有冻有热,仲有雪糕自己"吱"。叫野食既份量准确,你落3佢真系黎3,服务态

炸虾  +  日本蕃薯仔
鸡软骨

鸡软骨去两次都有叫,真系麻麻,好硬,唔够味,可以唔叫。

黑松露炒杂菌

黑松露炒杂菌,好有惊喜,每次黎都有阵漏煤气既味
,不过唔影响佢既味道,好香黑松露味,keep住encore

迷你海胆手卷

炒牛柳粒

花胶
估唔到佢果到有花胶叫,好大块好厚身,值回票价
蟹粥

芝麻鸡翼  +   炸蚝  +  香芋丸

榴梿炸弹

叫野食既份量准确,你落3佢真系黎3,服务态度亦唔错,性价比好好!
炸虾  +  日本蕃薯仔
黑松露炒杂菌