2017-03-20 116 浏览
尖沙咀吃lunch看似好多选择,但想吃平小小真系难。要找60元楼下的,而又可以坐得舒舒服服,其实不多呢!今日想是吃得快d 清d, 所以试了这间三少爷... 本身俾个招牌虾面吸引,但一睇原来要成90多元,觉得未吃过唔知咁大投资系咪抵(我是好精明的销费者!所以反转个menu 叫了老板娘大力推荐,只要55元的猪颈肉捞檬 (还汽水一罐)... 真心觉得好抵好好吃!份量够料足, 猪颈肉厚身又够爽脆, 加上个粉质地够弹身,配上新鲜的菜和nuts , 吃落好fresh 好开胃,加上自家调制的汁,令人劲想成碗吃唒!我同同事都大叫好吃!我另外一个同事叫了鸡扒捞檬,一样优秀,55元包饮野,其实性价比几高。还要一提就是野饮全都是可口可乐公司,如果是减肥的女生,更可以选zero 系列,有7up light , Coke Zero, cream soda zero,好贴心!

猪颈肉捞檬
2017-03-20