2025-01-19 163 浏览
今日想同大家介绍既餐厅就系「牛丼家」喇🐮 - 啱哂钟意食牛肉饭既朋友仔😋估唔到系呢度除左可以食牛肉饭,仲可以打边炉😳近排天气咁冻,真系啱哂保暖!haha~ 佢哋嘅火锅套餐真系唔错,汤底够味,配料又新鲜,份量啱啱好,食完觉得好满足。而且,因爱妈咪好钟意食牛肉,我仲Order多左份牛魔王饭俾我妈咪,一样出色,牛肉煮得好入味,一D都唔韧,配菜仲可以拣青菜、公鱼仔或者炸鸡,啱哂口味☺️最重要系,呢度价钱性价比高,非常适合赶时间嘅人,因为速度快捷,而且分店遍布旺角屯门同埋柴湾,真系好方便。仲有佢哋最近仲推出咗学生证优惠🤩,就算你已经毕业,只要拎张旧学生证出黎都可以用,真系几抵食❤️「牛丼家」绝对系值得推荐,无论系食物质素、环境同埋价钱,都非常满意!大家得闲都去试下啦😁#GYUDONYA #牛丼家 #GYUDONYA牛丼家 #牛丼家gyudonya #牛丼 #牛魔王饭 #牛魔王汁 #丼饭 #豚肉 #和牛 #咖哩 #辛辣 #麻辣 #kol #探店

用餐优惠
试食活动