2025-01-18 0 浏览
呢间商场嘅餐厅成日喺屋企感觉都系好贵唔抵,但系咁啱经过,见到呢间餐厅嘅装修好靓,望一望Menu,原来价钱一啲都唔贵,咁就一于嚟试吓啦。呢度嘅装修比较简单,但系座位好阔落,坐得好舒服,两个人都可以坐一个大嘅圆形卡位,好适合打卡。一开始我哋就叫咗呢个烟三文鱼沙律,一上枱真系好惊喜,佢竟然系用下午茶嘅三层塔嚟装,真系好适合女仔打卡。而且佢嘅烟三文鱼唔会太咸,越食越开胃。我认为最好食嘅就系呢个慢煮猪排,佢嘅调味好出色,衬埋个猪扒真系好夹,而且猪扒食落唔会太硬,煮嘅火候啱啱好,真系好值得一试。而且佢嘅薯条都炸得好香脆,衬埋猪扒食真系一流啊。另外我哋仲叫咗呢个海鲜龙虾意大利粉,估唔到咁大兜,性价比好高。而且佢嘅海鲜都好新鲜,只龙虾仲要非常大只,而且仲有唔少蟹膏,虽然得一只但系都可以分两个人食,非常推荐大家都叫呢个嚟试吓。呢间餐厅食物质素高,而且又抵食,喺呢个商场度应该系性价比最高嘅餐厅。