餐厅: 傷心酸辣粉 (金百利廣場)
资讯:

2022-02-21 108 浏览
宜家无咗晚市堂食但系又想食个热辣辣鸡煲点算好⁉️伤心酸辣粉推出呢个 外卖火锅套餐 真心好抵食‼️佢分别有四款套餐可以选择1.重庆麻辣鸡煲2.胡椒猪肚鸡煲3.重庆香辣烤鱼4.老坛酸菜烤鱼而今次我就拣咗重庆麻辣鸡煲 番屋企慢慢叹🤤以($139)呢个价钱 有3-4人份既鸡煲已经好抵🤭🤭再加埋少量配菜 包括肥牛,花枝丸,肠仔,蟹柳,牛丸,云耳,生菜,薯粉同纸包饮品(呢个价钱有咁多嘢食真系超值)❥❥𝘚𝘤𝘰𝘳𝘦: 9.1/10麻辣鸡煲可以拣辣度 今次我拣咗少辣拎到番屋企放番落窝翻热同系堂食既味道无分别 一样都系酱汁香浓 索晒入鸡肉入面 每一件鸡都好厚肉 重点系食到最后都唔会有好多碎骨越食越惹味 🤞🏻🤞🏻值得一赞既仲有牛丸好弹牙Juicy 蔬菜都好新鲜 仲有薯粉既份量都唔少架薯粉系平时食酸辣粉个种 索晒D汤既精华 好烟靭弹牙呢个价钱可以有呢个质素真系无咩可以挑剔❣️❣️
宜家无咗晚市堂食
但系又想食个热辣辣鸡煲点算好⁉️