2021-04-12
💛Instagram💛eatoreator今次试呢间居酒屋性价比非常高!主打冲绳料理佢嘅价位喺香港普遍日本餐厅绝对唔会有咁高质的味道!日本师傅操刀果然唔同啲 (((o(*゚▽゚*)o)))出紧post嘅时候已经想再食...建议大家打定电话订位 位置有限 好野实多人食㗎!!➊ Octopus Wasabi $38 八爪鱼好新鲜 Wasabi份量都啱啱好 食落唔会攻鼻➋ Okinawa Mozuku Seaweed in Vinegar $38 Seaweed食落口感好似水冷面 酸酸地好开胃! ➌ Suku Tofu $58 Okinawa嘅鱼仔放喺豆腐上面 卖相好得意鱼仔咸咸地 配埋一齐食几特别 ➍ Assorted Daily Sashimi ♥ $388 呢道Sashimi我要用西!飞!利!嚟形容非常新鲜 件件厚切 刺身油脂饱满 直头好似喺日本食咁好味~(>_<~)疫情无得去旅行 去金城食嘢思乡一流呢个价 eo话绝对超值! 一定要试! ➎ Grilled Augus Beef Tenderloin Don ♥ $138 牛丼嘅牛一啲都唔马虎 肥而不腻牛肉汁令成个丼都充
今次试呢间居酒屋性价比非常高!
主打冲绳料理
佢嘅价位喺香港普遍日本餐厅绝对唔会有咁高质的味道!
日本师傅操刀果然唔同啲 (((o(*゚▽゚*)o)))
出紧post嘅时候已经想再食...
建议大家打定电话订位 位置有限 好野实多人食㗎!!
➊ Octopus Wasabi $38
八爪鱼好新鲜
Wasabi份量都啱啱好 食落唔会攻鼻
Seaweed食落口感好似水冷面 酸酸地好开胃!
➌ Suku Tofu $58
Okinawa嘅鱼仔放喺豆腐上面 卖相好得意
鱼仔咸咸地 配埋一齐食几特别
呢道Sashimi我要用西!飞!利!嚟形容
非常新鲜 件件厚切 刺身油脂饱满
直头好似喺日本食咁好味~(>_<~)
疫情无得去旅行 去金城食嘢思乡一流
呢个价 eo话绝对超值! 一定要试!
牛丼嘅牛一啲都唔马虎 肥而不腻
牛肉汁令成个丼都充满住浓郁嘅味道
唔会话食到后面唔够汁得返白饭(最讨厌!!)
直头好似喺日本食咁🤓
➏ Grilled Atka Mackerel w/Rice $98
从未试过出街用$100蚊楼下既价钱食到咁厚身既烧鱼
烧得啱啱好 直头好比MH嘅烤鱼G🤡