2023-10-24 86 浏览
《Channel 3 Tapas Bar & Restaurant (太子)》西班牙就未去过,听朋友介绍呢间西班牙酒吧餐厅食物同气氛都唔错,又真系几好㖞😊🐟烟三文鱼忌廉芝士波作为一个芝士控面对住呢款小食系完全被佢吸引住,忌廉同芝士好易令人觉得有腻嘅感觉,但烟三文鱼可以轻轻调和一下,呢个配搭几有趣🐚白酒忌廉煮青口青口肉质鲜甜,配埋白酒酸酸地好开胃,如果有多几只就perfect😋🦀西班牙香煎蟹饼蟹饼食得出系刚刚炸起,完全无油淋淋嘅感觉,一种蟹饼有齐弹牙、脆脆同埋一丝丝蟹肉嘅口感👍🏻🐮牛肉他他配香脆锅巴他他用左嫩滑无筋无渣嘅牛肉配埋甜甜地嘅调味,锅巴煎到脆卜卜两样口感混埋一齐好夹🍕蘑菇帕尔玛火腿自家手打薄饼手打pizza做到饼底非常薄而又够哂香脆,火腿咸度适中配埋个饼底啱啱好,上到枱仲够热辣辣有芝士拉丝😍如果你都想试下呢间性价比高气氛又好啲酒吧西餐厅,记得bookmark定呢间餐厅,约埋三五知己一齐嚟试下👨‍👨‍👧‍👦 #channel3tapasbarandrestaurant #princeedward #pizza #tatabeef #mussel #crabcakes #wine

🐟烟三文鱼忌廉芝士波

🐚白酒忌廉煮青口

🦀西班牙香煎蟹饼

🐮牛肉他他配香脆锅巴

🍕蘑菇帕尔玛火腿自家手打薄饼

#channel3tapasbarandrestaurant #princeedward #pizza #tatabeef #mussel #crabcakes #wine #alcohol #drinksanddine #hkfood #drinks #hkfoodblogger #hkfoodie #foodblogger #hk #hkig #hkigers #hkfoodblog #hkfoodstagram

烟三文鱼忌廉芝士波
白酒忌廉煮青口