2024-12-13
惊安烧肉商店真系一间好正嘅餐厅,位于尖沙咀,方便又易揾😋呢度嘅食物真系一流,特别系佢哋嘅和牛寿喜烧😍😍😍肉质鲜嫩,入口即溶,配埋寿喜烧嘅甜美酱汁,真系令人一试难忘🤤日式薯仔沙律卡乐B都系好好味,薯仔沙律口感绵密,卡乐B脆脆嘅,胡麻酱😆蟹籽🥒🥒青瓜蛋🧅🧅洋葱清新爽口,食落好开胃🥗粟米天妇罗外脆内嫩🌽🌽粟米甜甜嘅,炸得啱啱好,唔会太油腻,真系一个好好嘅小食选择🌽上。九宫格真系好丰富,有和牛三角腩、和牛五花、和牛赤身、😍😍极黑和牛、和牛三筋、一口和牛、厚切牛舌芯、韩式护心肉同壶渍牛肋肉。每一款都各有特色💗💗我最钟意嘅系和牛五花同牛舌😋😋和牛五花油脂分布均匀,入口即溶,牛舌厚切,口感弹牙,真系一试难忘🥩和牛棒附月见都系一个好特别嘅菜式,和牛棒肉质鲜嫩,配埋月见蛋黄,味道更加丰富,真系好满足🍖猪颈肉都唔错,肉质嫩滑,味道香浓,食落好有口感🐷饮品方面,柚子梳打同手打香水柠檬益力多梳打都好清新🍋🍋特别系手打香水柠檬益力多梳打,酸酸甜甜,饮落好舒服🍹总括嚟讲,惊安烧肉商店真系一间值得推荐嘅餐厅,无论系食物质素定服务态度都好好,绝对会再嚟光顾👍😍😍午市时段 12点-4点同埋宵夜时段 9点半后入座😋😋惊安
日式薯仔沙律卡乐B都系好好味,薯仔沙律口感绵密,卡乐B脆脆嘅, 胡麻酱😆蟹籽🥒🥒青瓜蛋🧅🧅洋葱清新爽口,食落好开胃🥗
粟米天妇罗外脆内嫩🌽🌽 粟米甜甜嘅,炸得啱啱好,唔会太油腻,真系一个好好嘅小食选择🌽
上。九宫格真系好丰富,有和牛三角腩、和牛五花、和牛赤身、😍😍 极黑和牛、和牛三筋、一口和牛、厚切牛舌芯、韩式护心肉同壶渍牛肋肉。每一款都各有特色💗💗 我最钟意嘅系和牛五花同牛舌😋😋和牛五花油脂分布均匀, 入口即溶,牛舌厚切,口感弹牙,真系一试难忘🥩
和牛棒附月见都系一个好特别嘅菜式,和牛棒肉质鲜嫩,配埋月见蛋黄, 味道更加丰富,真系好满足🍖猪颈肉都唔错,肉质嫩滑,味道香浓,食落好有口感🐷
饮品方面,柚子梳打同手打香水柠檬益力多梳打都好清新🍋🍋 特别系手打香水柠檬益力多梳打,酸酸甜甜,饮落好舒服🍹
😍😍午市时段 12点-4点同埋宵夜时段 9点半后入座😋😋惊安仲会有59折优惠‼️‼️‼️真系好岩约埋成班朋友黎🥰🥰