2023-06-10
Peggy 我平时就最钟意打边炉㗎啦今次就同朋友拣咗旺角呢间渌鼎记 🥘🥘🥘呢度一次过满足晒我哋多个愿望🤣🤣包括系有个6选1主菜😋😋再打边炉放题🥰🥰入边有送一个鱼生拼盘❣️一个海鲜拼盘❣️仲有一个好靓嘅牛肉拼盘❣️等食期间餐厅仲会送一个头盘,椒盐鲜鱿,热辣辣够晒脆口😍😍超级惹味😛6选1主菜其实好多嘢拣,可以拣烤鱼,酸菜鱼,又可以拣鸡煲,拣椰奶鸡等等,咁我哋最后就拣咗个重庆鸡煲,配埋洋葱,葱香,蒜香炒出嚟,够晒惹味香口☺️☺️打完鸡煲就可以6选1拣个汤底打边炉啦!有唔同嘅汤底包括沙嗲,猪骨,蕃茄等等,我哋就拣咗个花胶美人锅😍😍场内亦都有40几款打边炉嘅配料任君选择😆😆饮品种类亦都有好多🥰同时餐厅亦都会送一个顶级嘅牛肉拼盘,豪华海鲜拼盘,同埋一个日本直送时令鱼生拼盘牛肉拼盘嘅肉非常之靓,肥脂均匀,食落牛味十足!海鲜拼盘超足料,有齐鲍鱼,扇贝,蚬🦐虾滑🐙鱿鱼等等😚😚鱼生拼盘亦都超新鲜,有三文鱼,带子,虾等等超级鲜甜,而且相当厚切,食落口感十足🤩🤩
呢度一次过满足晒我哋多个愿望🤣🤣包括系有个6选1主菜😋😋再打边炉放题🥰🥰 入边有送一个鱼生拼盘❣️一个海鲜拼盘❣️仲有一个好靓嘅牛肉拼盘❣️
6选1主菜其实好多嘢拣,可以拣烤鱼,酸菜鱼,又可以拣鸡煲, 拣椰奶鸡等等,咁我哋最后就拣咗个重庆 鸡煲,配埋洋葱,葱香,蒜香炒出嚟,够晒惹味香口☺️☺️
打完鸡煲就可以6选1拣个汤底打边炉啦!有唔同嘅汤底包括沙嗲,猪骨,蕃茄等等, 我哋就拣咗个花胶美人锅😍😍场内亦都有40几款打边炉嘅配料任君选择😆😆 饮品种类亦都有好多🥰
牛肉拼盘嘅肉非常之靓,肥脂均匀,食落牛味十足! 海鲜拼盘超足料,有齐鲍鱼,扇贝,蚬🦐虾滑🐙鱿鱼等等😚😚鱼生拼盘亦都超新鲜,有三文鱼,带子,虾等等超级鲜甜,而且相当厚切,食落口感十足🤩🤩