👨🏻‍🍳SHADI (土瓜湾)📍土瓜湾谭公道108-114号云天大楼地下A号舖 「性价比极高😳自家特制汉堡与热狗」 听闻土瓜湾有间自家制酱汁好特别好好味的汉堡店,特登去揾好野食😝🫶🏻店面好有外国风🤤即叫即整,需时‼️但系值得🤤‼️ 👍🏻🍽️双层煎鸡堡 $85等候时间,店员都好nice好friendly🤤佢话鸡堡👍🏻🤣佢地既肉都包冰鲜吾系雪藏,鸡肉只系加盐同胡椒,然后再上面包糠,同其他店唔同,其他既鸡堡都系炸,呢间系煎的,好香口🥹‼️真系会食得出个边微脆,保留肉汁,劲juicy😋配料蔬菜都好清新,成个配搭超夹🤤而且超大份!!一啖难D咬得哂🤣女仔可以试单层煎鸡堡,都系$55,劲抵食😋如果下次叫单层,我可以食2个🙈真系好好食🥹🫶🏻 👍🏻🍽️纯牛肉肠热狗配和牛牛肉酱 $90好特别既酱汁😳吾识形容,有D似中东风味mixed意式mixed美式😳好好味、好夹仲加有酸瓜,越食越开胃👍🏻牛肉肠热狗第一次食,食过返吾到转头🥹肉质好juicy,皮微脆,好弹口,好似?有煎过,好香口🥹🫶🏻 虽然要等,但系你会食到chef对呢份食物既认真🥺🫶🏻由取材、调味、到制作,都绝不马虎👍🏻大推!!超值!!Encore之选🥹👍🏻 #s
👨🏻‍🍳SHADI (土瓜湾)
📍土瓜湾谭公道108-114号云天大楼地下A号舖

「性价比极高😳自家特制汉堡与热狗」

听闻土瓜湾有间自家制酱汁好特别好好味的汉堡店,
特登去揾好野食😝🫶🏻
店面好有外国风🤤
即叫即整,需时‼️但系值得🤤‼️

👍🏻🍽️双层煎鸡堡 $85
等候时间,店员都好nice好friendly🤤
佢话鸡堡👍🏻🤣
真系会食得出个边微脆,保留肉汁,劲juicy😋
配料蔬菜都好清新,成个配搭超夹🤤
而且超大份!!一啖难D咬得哂🤣
真系好好食🥹🫶🏻

👍🏻🍽️纯牛肉肠热狗配和牛牛肉酱 $90
好特别既酱汁😳
仲加有酸瓜,越食越开胃👍🏻
牛肉肠热狗第一次食,食过返吾到转头🥹
肉质好juicy,皮微脆,好弹口,
好似?有煎过,好香口🥹🫶🏻

虽然要等,但系你会食到chef对呢份食物既认真🥺🫶🏻
由取材、调味、到制作,都绝不马虎👍🏻
大推!!
超值!!