2019-03-24 165 浏览
订左七点话要八点半还枱,去到就发现好多人都系咁所以我谂真系几受欢迎。叫左两个小食鸡软骨同鹌鹑蛋,鸡软骨好少失败嘅其实但系鹌鹑蛋真系好难得好惊喜!烧到个面有啲咬口,内里蛋黄唔会干之余超浓蛋味,粒粒都系!😭惊喜到喊!见神奇炒面仲要第二代个名咁把炮就叫左,神奇就未称得上但系都好味嘅。有啲咖哩味而且个面嘅软硬度岩岩好,唔会干又唔会油。料就好足呀菜同猪腩片都唔孤寒。明太子鸡蛋卷系主打菜式,入面啲明太子系冇手软呀成个口都系,咸香仲加啲辣味充斥住成条脷呀!蛋亦整得好好唔会太熟所以好软滑。所有热食整体黎讲全部都系热到出烟咁上碟,睇得出系即叫即整即出菜。同朋友最后唔够喉,叫左份大拖罗刺身。点知系败笔因为有筋,其实肉质好好因为会入口即溶,令到条筋就更突出😅😅但食物价钱真系唔贵,但每样都咁好食,所以一定会encore!!!
香酥鸡软骨
酱油烧青海苔鹌鹑蛋
神奇炒面(第二代)
明太子鸡蛋卷
大拖罗
用餐时段
香酥鸡软骨
酱油烧青海苔鹌鹑蛋
神奇炒面(第二代)
明太子鸡蛋卷
大拖罗