2024-12-03
牛大人不嬲都知系非常高质嘅台式火锅放题,长期都要排队😂,今次就黎咗元朗呢间牛大人试佢最贵个个日本和牛套餐❤️🐂日本黑毛和牛A4+吃到饱套餐|$488/位✨️首先套餐会送海鲜并盘‼️包括蛏子|鲍鱼|蚝|带子海鲜非常新鲜👍✨️套餐仲会送每人两粒澳洲M9和牛牛丸🟤牛丸非常juicy,非常有牛味✨️呢个价钱竟然可以任食日本黑毛和牛A4+🤩🐂和牛每片都大大块,脂肪分布均匀,牛味浓郁,咬落有口感😍🐖伊比利亚黑毛猪梅肉猪梅肉肉质细腻,味道有啲似食紧金华火腿咁香浓😋另一重点系三款鲍鱼任食|古法醉鲍鱼|炭烧盐葱鲍鱼|柚子烧汁鲍鱼鲍鱼大大只又爽口‼️味道亦非常惹味😋仲有好多炸物可以任叫,例如有鬼马松露油条,非常香脆另外多款台湾直送火锅配料自助任食‼️推荐有只芝士丸🧀,芝士爆晒浆😍自助区有多款饮品区任饮🧃,仲有好多牛大人自家饮品🥤除左外面自助区外,QR code落单仲俾我发现有乳清蛋白荔枝玉露🫨 啱晒健身减肥人士我哋仲叫咗杯香港制造嘅少爷啤🍻,入口唔会好苦,打边炉饮啤酒最适合❤️当然最后唔少得要食雪糕啦🍦自助区有多款Haagen dazs任食👍食埋非常足料嘅仙草冻就非常满足‼️❤️总结:真系唔怪得牛大人开到港九新界都有分店,因
🐂日本黑毛和牛A4+吃到饱套餐|$488/位
✨️首先套餐会送海鲜并盘‼️
包括蛏子|鲍鱼|蚝|带子
海鲜非常新鲜👍
✨️套餐仲会送每人两粒澳洲M9和牛牛丸🟤
牛丸非常juicy,非常有牛味
✨️呢个价钱竟然可以任食日本黑毛和牛A4+🤩🐂
和牛每片都大大块,脂肪分布均匀,牛味浓郁,咬落有口感😍
🐖伊比利亚黑毛猪梅肉
猪梅肉肉质细腻,味道有啲似食紧金华火腿咁香浓😋
鲍鱼大大只又爽口‼️味道亦非常惹味😋
仲有好多炸物可以任叫,例如有鬼马松露油条,非常香脆
另外多款台湾直送火锅配料自助任食‼️
推荐有只芝士丸🧀,芝士爆晒浆😍
自助区有多款饮品区任饮🧃,
啱晒健身减肥人士
食埋非常足料嘅仙草冻就非常满足‼️❤️
总结:真系唔怪得牛大人开到港九新界都有分店,因为无论品质、种类、服务和价钱非常好同合理👍性价比超高