2024-06-24
湾仔商业区🍽️半自助晚餐只需$139起⁉️ 性价比高唔高?Grill Tajimaya 新推出「晚市半自助套餐 Semi Buffet Dinner」 😋 增设自助吧供应新鲜沙律🥗冷盘🧆炸物🍟洋食料理🍉鲜果及甜品🍰每人拣一款主菜,拣完就可以去自助区拎嘢食啦!🍖宝云酥羊架 配自家制烧汁 $278一上枱惊艳到我哋呀🤩 超级粉嫩色好诱人!连食开羊架嘅朋友都大赞呢个羊架煮得好好👍🏻👍🏻 肉赞好嫩😋 一啲都无羊膻味仲食到羊肉嘅香味🤩 每啖都好易咬开又够入味!好犀利!沾沾烧汁更加香口🥕以甘荀伴碟🍖慢煮北海道产 四元豚扒 配甜酸苹果酱 $228摆碟几靓已经切开咗嘅豚扒,脂肪比例半肥瘦刚刚好,入口软腍啖啖肉,好正😜唔会咬到啲筋位,沾沾甜酸苹果酱可以去油腻感!🍅罗宋汤 每位一碗好足料!🥗最钟意嘅新鲜沙律吧:鸡肉凯撒沙律、苦白菜合桃沙律、烟鸭胸橙肉沙律、德国薯仔沙律🥔熟食有蕃茄肉丸🍡芝士通粉、炸鸡🍗炸洋葱圈🧅薯条🍟🧀布里芝士、车打芝士、山羊奶芝士🍰甜品蛋糕不定期更换,当日有热情果慕丝蛋糕🥭芒果蛋糕🫐蓝莓蛋糕鲜果睇返当季新鲜生果,当日有爆甜西瓜🍉同开胃多汁菠萝🍍🙆🏻♀️呢个价钱喺湾仔商业区,食到半自助晚餐,主菜
性价比高唔高?
每人拣一款主菜,拣完就可以去自助区拎嘢食啦!
🍖宝云酥羊架 配自家制烧汁 $278
🍖慢煮北海道产 四元豚扒 配甜酸苹果酱 $228
🍅罗宋汤 每位一碗好足料!
🥗最钟意嘅新鲜沙律吧:
熟食有蕃茄肉丸🍡芝士通粉、炸鸡🍗炸洋葱圈🧅薯条🍟
🧀布里芝士、车打芝士、山羊奶芝士
鲜果睇返当季新鲜生果,当日有爆甜西瓜🍉同开胃多汁菠萝🍍
🙆🏻♀️呢个价钱喺湾仔商业区,食到半自助晚餐,主菜肉类高质素,性价比超高啊🤩