2019-05-22 176 浏览
今日晏昼去咗尖沙咀食午餐平时钟意食麻辣嘢嘅我今日又拣咗间川菜做午餐佢喺地铁站行2分钟就到超级方便 啲嘢仲好抵食一个午餐都系$68 我哋就叫咗两个一个系回锅肉另一个系传统血旺 虽然佢个午餐唔包嘢饮但系佢包餐汤今日系莲藕汤 佢个汤超浓味超入味跟住佢碗白饭 我谂一个男仔都唔会食得晒系超级大碗佢啲𩠌都超大碟同超大碗 根本就系同平时正常叫嘅份量一样 一啲都唔似午市嘅份量 就算你有几大食都一定食得饱 佢个回锅肉炒得好香好入味跟住佢啲猪肉大小啱啱好 血旺超级大碗啊 一个人肯定食唔晒佢里面超多料 有鱿鱼午餐肉薯粉木耳魔芋同埋血旺 麻辣到啱啱好唔知佢有冇得俾你拣啦但系我觉得岩岩好