2020-05-13 24 浏览
平时好少出大角咀𠮶头😝今日同朋友一齐去𠮶度觅食!之前喺网上见到推介呢间黄店💛,就即管去试吓佢哋个汉堡系唔系真系咁好味🤤🤤🤤同朋友去到𠮶阵已经系晏昼两点,可能已经过咗午饭时间嘅关系,餐厅细细间都几舒服,场上仲贴左好多美式嘅墙纸,好有格调🥳 🇺🇸 原来佢哋嘅lunch set 包饮品同沙律,平过就咁嗌😯😯我哋叫咗一个至尊汉堡、水牛城鸡肉汉堡同bbq鸡翼,上菜嘅时候,我同朋友对于沙律嘅份量都好惊讶,因为佢哋嘅沙律菜真系好足料,仲落咗好多蜜糖芥茉酱,好好食😋至尊汉堡 $88出乎意料地,呢个汉堡同相中嘅一模一样🤤🤤 两块牛肉汉堡扒有成2cm 咁厚,仲有好多肉汁,中间嘅蘑菇同洋葱食得出系事先grill过,再加埋番茄同生菜食落好清新🌱水牛城鸡肉汉堡$60 (+$8 菠萝)朋友话佢第一次食blue cheese 都觉得好好味,虽然鸡肉系有啲辣,加埋菠萝就啱啱好,就咁见到有两大块鸡肉,呢个价钱来讲好抵🤩👍🏻BBQ 鸡翼 $38/5每一只鸡翼都系新鲜炸好,上边有一大层BBQ酱,食落都几香,不过我哋两个个餐都好大个份量😂差啲食唔晒整体来讲,佢哋嘅汉堡质素好高,性价比都唔错,会再去帮衬😋

至尊汉堡 $88

水牛城鸡肉汉堡$60 (+$8 菠萝)

BBQ 鸡翼 $38/5

整体来讲,佢哋嘅汉堡质素好高,性价比都唔错,会再去帮衬😋