Weekend既Brunch超抵食, $185一个set( 餐前小食+Pizza+甜品)无加一服务费餐前小食:🪄Burrata +$10Burrata cheese有少少失望,一切开无其待既cream涌出黎🪄Porchetta Tonnata蛋黄酱呑拿鱼配酸豆黎到意大利餐厅紧系要叫返杯Aperol Spritz +$50Pizza:🪄Parma +$20每一片pizza都有一大块Parma Ham,好满足🤤🪄Breakfast Carbonara 有特色既一款自创pizza,最底有薯仔片,上层每一块烟肉都包裹住一只鹌鹑蛋,旁边仲有跟埋Maple Syrup, 整个感觉好得意,真系好似食紧ADB咁😆甜品:🪄PICI Tiramisu 口感幼滑👍🏻咖啡味浓郁,唔会过甜,略嫌无左d酒味🪄Pizza Nutella建议一上枱要即食,因为挂住食Tiramisu,忽略左佢😩个pizza Dough冻左之后好韧,口感变差佢个set份量都几大,最后我地系食唔哂架,剩低左一个pizza外卖返屋企做晚餐🤭

餐前小食:
🪄Burrata +$10

🪄Porchetta Tonnata
蛋黄酱呑拿鱼配酸豆

Pizza:
🪄Parma +$20
每一片pizza都有一大块Parma Ham,好满足🤤

🪄Breakfast Carbonara

甜品:
🪄PICI Tiramisu
口感幼滑👍🏻咖啡味浓郁,唔会过甜,略嫌无左d酒味

🪄Pizza Nutella