2023-11-21 320 浏览
我同朋友庆祝生日,大家都想食西餐,而且我哋都好钟意tiramisu ,呢间餐厅就符合晒我哋嘅条件,所以book枱就过嚟试下。Pizza 酥皮底,好脆又唔会好油,好重芝士味😍薯角嚟到系热辣辣,外脆内软,个芝士汁都好好好食,又唔会好腻😋钟意食明太子嘅真系要嗌呢个「明太子蝴蝶粉」,个忌廉汁加埋明太子好夹,而且一个意粉好挂汁,意粉软硬度啱啱好我哋两个都好钟意食玉子烧,最后就嗌埋玉子烧,D蛋整得啱啱好,唔会煮得太熟,仲有少少蛋汁。最后点会少得甜品呢,我哋叫咗Tiramisu ,真系唔系讲笑,好好食,手指饼吸收咗好重嘅酒味同咖啡味,个忌廉芝士都好浓郁,一定要叫!!生日蛋糕就叫咗餐厅自家制嘅绿茶红豆卷蛋,因为佢写生日牌会靓啲。绿茶味未算好浓郁,但红豆同埋个cream整得好好食食完今次,我同朋友都会再encore

Pizza 酥皮底,好脆又唔会好油,好重芝士味😍

绿茶味未算好浓郁,但红豆同埋个cream整得好好食

食完今次,我同朋友都会再encore
2023-11-15
庆祝纪念