2021-03-21 145 浏览
依间韩烧真系数一数二正!首先地方好大好多位之余,座位都坐好舒服,入到去店员就好快手服务。落单方面系用电话扫code,好快就上菜。菜式嘅选择都有好多,熟食炸物肉类都有好多款式,要特别一提嘅系个韩式特辣炸鸡真系好辣,唔食得辣嘅朋友真系唔好乱咁试🌶🌶🔥🔥其他炸物都好吸引,包括尤鱼酥炸鸡翼等等,不过有啲热气所以留返下次食!🦪🍤海鲜方面真系有惊喜!佢竟然有芝士生蚝🦪仲要要几多有几多!正!我仲偷咗少少芝士去整芝士扇贝🤣好邪恶😈不过我钟意❤️呢一间嘅烧肉真系好高质,有好多款肉类🥩选择之余,亦都好新鲜👍🏼钟意食牛嘅朋友一定会好钟意!不过我自己就最钟意𠮶个韩式五花肉用生菜夹住食!🥬🥓另外蔬菜方面都有好多选择,可以自己攞锡纸兜整牛油粟米,金菇鸡髀菇南瓜𠮶啲全部都好齐。🍚🍙重点介绍呢个好好食!!温泉蛋紫菜饭,啲饭入边有少少酱油,啲紫菜又多,加埋温泉蛋个配搭实在太好!⚠️记得留返个肚食✅甜品选择方面都好多,有我最钟意食嘅炼奶雪条!🌟🌟呢一间韩烧肉真系各方面都做得好好,座位丶肉类丶海鲜丶熟食丶自助吧丶甜品方面,多元化得来质素亦都好好👍🏼👍🏼👍🏼

甜品选择方面都好多,有我最钟意食嘅炼奶雪条!