2024-11-20
人大咗真系少咗去食放题, 因为发觉好似好质素参差,唔知你又有无同感呢?今次真系大大力推介,而家庆祝食饭都会谂起Mr. Steak🥳 性价比超高放题,款式又多, 仲要样样好味, 真心为食Be 觉得绝对比好多酒店Buffet 更优胜,你试过都一定会去返几转🤗 𓏸𑁍𓏸𓈒𓂃𓂃𓂃𓂃𓂃𓂃𓂃𓂃𓏸𓈒𑁍ᵂᴴᴬᵀ ᵂᴱ ᴼᴿᴰᴱᴿᴱᴰ自助餐时段为17:00-22:00我咃平日夜晚超热闹时段19:30-22:00果场都只系$408/位咋~星期五至日,公众假期, 都只系多30蚊即系$438/位,如果早鸟时段仲抵~$358-388!话你知呢个价钱有你意想不到惊喜,绝对轻松食回本啦! 𓐎佐贺和牛🐮和牛入口即溶,包着蒜片吃,味道升华不少,虽然系每人每次限一份,但可以无限拎,仲要即系煮,超正🤭 𓐎北海道豚肉寿喜烧🐮同样每人每次限一份,但可以无限拎,豚肉软腍腍 ,入口好软滑,配上美味香浓寿喜烧汁👍🏻 𓐎蟹脚🦀好墟憾,好似长脚蟹山咁,超多又新鲜,个个一开始就冲去排喇🫣不过放心!都系无限refill,可以慢慢叹㗎😳 𓐎生蚝🦪多款不同品种,不停refill, 岩晒生蚝控啦! 𓐎山珍海味🐚任食❣️仲有各种珍贵菜色,鲍鱼、花胶、鸭
𓏸𑁍𓏸𓈒𓂃𓂃𓂃𓂃𓂃𓂃𓂃𓂃𓏸𓈒𑁍
ᵂᴴᴬᵀ ᵂᴱ ᴼᴿᴰᴱᴿᴱᴰ
自助餐时段为17:00-22:00
话你知呢个价钱有你意想不到惊喜,绝对轻松食回本啦!
𓐎佐贺和牛🐮
𓐎北海道豚肉寿喜烧🐮
𓐎蟹脚🦀
𓐎生蚝🦪
多款不同品种,不停refill, 岩晒生蚝控啦!
𓐎山珍海味🐚任食❣️
仲有各种珍贵菜色,鲍鱼、花胶、鸭肝、扇贝、乳鸽,真是好多酒店无嘅Mr.Steak都有,仲要烹调得好好味添!
𓐎芝士焗龙虾🦞
肉质弹牙 以芝士焗更香口
𓐎甜品🍨
好正嘅必点心太软🍫 可以📝写下想要的㊗️祝福语,甜品师傅会即时在碟上画图和写上相应语句,生日、周年纪念岩晒啦🩷
- 有多款口味雪条和hagazen雪糕🍦
- 口感幼滑嘅北海道牛乳布丁 🍮
- 多款精美甜点、蛋糕,连豆腐花都有
𓐎 红白酒任饮🍷
餐厅环境不错,景观开阳,仲有幸坐海景位🤭
客人超多,但职员都好勤力,食物都好快refill, 真心抵食