2019-10-04
又黎H8揾食..今日想食日本野..寻日经过见人派传单..见到d丼饭好似好吸引!就黎呢度啦~上到黎环境好有日本居酒屋feel同事话出左粮..食豪d㖞..今日食质唔食量d餐其实都有平有贵ge所有lunch set包 饭 渍物 沙律同汤...竟然仲有蒸蛋㖞..呢个餐牌无写ge?沙律配上酸酸甜甜ge汁..好fresh好开胃食到最后..发现原来加左d鱼仔干入去架但其实系味道上..作用唔大刺身拼盘set $158呢个价钱..有海胆食..算你啦刺身都好新鲜..最重要系..生磨wasabi浜烧拼盘set &168呢个浜烧系新鲜上..自己即烧架卖相唔靓但烧完再讲waiter哥哥话唔知无边样无货..补另一款比我地..是但啰无所谓啦烧个时按自己喜好..仲可以加汤or盐烧佢d贝类..真心好新鲜..无得输!原谅我影得唔靓唔吸引..我乜都无落,就咁烧..海水味好重!我地仲叫左2个小食萤光鱿鱼冲渍 $48入面有膏架!鱿鱼味亦都好浓郁呀!!!!!枝豆 $28好多盐花系上面..正常水准埋单个时waiter哥哥话like佢地某社交平台..留返个电话比佢join会员..之后黎会有95折㖞提提你..呢度有+1
上到黎环境好有日本居酒屋feel
刺身都好新鲜..最重要系..生磨wasabi
浜烧拼盘set &168
呢个浜烧系新鲜上..自己即烧架卖相唔靓但烧完再讲
烧个时按自己喜好..仲可以加汤or盐烧
佢d贝类..真心好新鲜..无得输!原谅我影得唔靓唔吸引..
我乜都无落,就咁烧..海水味好重!
我地仲叫左2个小食
萤光鱿鱼冲渍 $48
入面有膏架!鱿鱼味亦都好浓郁呀!!!!!
枝豆 $28
好多盐花系上面..正常水准