2017-01-21 801 浏览
菜妈妈独自去偷欢😂所以我地今晚落街食😛咖哩慢煮牛坑腩配珍珠米// $4x份量唔多,但女仔食应该刚刚好嘅🤔牛坑腩都估到唔会好多架喇😂 3旧加d碎碎咁啦,而且有2粒薯仔。但佢个咖喱汁出奇地香,而且牛腩都煮到好淋,无牙嘅朋友应该都可以食到😄但反而旧薯仔好硬下😂不过都底食嘅~请俾分:7/10另外杯抹茶啫喱都几离奇下😂 啫喱仲多过抹茶😑仲要系芒果味牛扒配薯菜仲有个汤// $88呢个餐真心真系平到爆😂 可以选黑椒汁/牛干箘汁牛扒系黎自加拿大嘅,虽然唔可以话好好食,不过呢个价钱都算系咁啦,但成个扒好淋,好似放左好多松肉粉咁🤔?但最最最出色系佢个薯条🍟!真系超脆!仲要系皮薄脆口,入面软棉棉🙀👍🏻❤️另外旁边嘅烧茄子同彩椒都好有心思😮唔似平时放堆蔬菜丝就算~成盘野性价比真系好高,几有诚意😎👍🏻请俾分:7/10拉面就🤔可以不试,完。🍪🍪🍪🍪🍪🍪🍪🍪🍪🍪🍪🍪YouTube: Happy AmyInstagram/ Facebook: Amylaceous
菜妈妈独自去偷欢😂
所以我地今晚落街食😛
咖哩慢煮牛坑腩配珍珠米// $4x
份量唔多,但女仔食应该刚刚好嘅🤔
但反而旧薯仔好硬下😂不过都底食嘅~
请俾分:7/10
另外杯抹茶啫喱都几离奇下😂 啫喱仲多过抹茶😑仲要系芒果味
牛扒配薯菜仲有个汤// $88
呢个餐真心真系平到爆😂 可以选黑椒汁/牛干箘汁
另外旁边嘅烧茄子同彩椒都好有心思😮唔似平时放堆蔬菜丝就算~
成盘野性价比真系好高,几有诚意😎👍🏻
请俾分:7/10
拉面就🤔可以不试,完。
🍪🍪🍪🍪🍪🍪🍪🍪🍪🍪🍪🍪
YouTube: Happy Amy