2019-03-30
火水炉花胶馆🉐边炉night~~-依间野正呀🙌🏻♥️推荐!!首先依到既装修主打怀旧风,餐厅既布置系挂满唔同既怀旧字句既霓红灯同埋酒樽,杯杯碟碟都系用中国陶瓷花,坐既系木圆枱,彷佛令你置身于八十年代一样,系gimmick之一吧😆-之后讲返食物,依到有几个套餐,最后我同朋左选择左$298任食套餐:浓厚花胶鸡锅配顶级牛小排海鲜火锅(大部分火锅配料任食😎)餐前小食有炸鱼蛋同炸烧卖,炸鱼蛋好香口😍-花胶鸡锅真系几impressive!!!!完全无hea你。二三大块花胶,再加半只鸡,鸡件超大件又肥美,肉质滑绝不鞋口,再吸埋汤既鲜味,好好食啊,好有家的味道😭再慢慢饮啲汤,真系好鲜甜👍🏻唔系味精味,饮落就知真材实料,依个锅令到好期待今晚既边炉夜🖖🏻-套餐仲附送海鲜拼盘都几齐料架,有海虾、蚝、蚬同鲩鱼腩,仲有虾滑添🥰虾滑爽口弹牙,海鲜新鲜度不俗,打边炉最开心系有少少海鲜过下口瘾😆套餐重点仲有顶级牛小排任食睇下牛小排个纹理几靓,食落肉脂分布平均 encore !! 😁-依到既火锅配料都好多选择,仲好高质!我好钟意食既有陈皮鱼蛋、栗米贡丸、墨汁墨鱼丸同牛丸,依到既丸类唔系周围有,栗米贡丸甜甜地超夹墨汁墨鱼丸真
依间野正呀🙌🏻♥️推荐!!
餐前小食有炸鱼蛋同炸烧卖,炸鱼蛋好香口😍
花胶鸡锅真系几impressive!!!!
套餐仲附送海鲜拼盘
依到既火锅配料都好多选择,仲好高质!
🤩云吞、水饺、鱼皮饺都好足料,皮薄馅靓!
食完饱饱后仲要有甜品😍😍😍
真心推荐依到比大家,性价比高,同朋友家人聚餐好适合,我自己都会再黎🙌🏻