2019-08-15 30 浏览
假日夜晚同朋友去食晚餐同饮番杯chill下,呢间系一间酒吧餐厅,想同朋友食饭饮酒就啱晒啦。而且惠顾晚市有七折嘅优惠,大部份饮品都有八折,好吸引人嘅优惠餐厅同一般酒吧一样环境昏暗,而且有得掟飞镖玩桌球,仲有大大嘅电视萤幕俾一堆足球迷睇波,啱晒一大班人嚟聚会食物嘅款式都应有尽有,主打系西餐,另外仲有少少泰式同日式嘅小食,感觉多样化,而且价钱合理先来饮品,呢杯叫rose garden由多种果汁混制而成,味道都几Fresh,酸酸甜甜几开胃另外朋友就叫咗杯matcha,卖相都几靓,试咗一啖真系有绿茶味,都几唔错叫咗个安格斯肉眼扒,呢个系配扒嘅沙律,系用黑醋酱整成,沙律菜新鲜企理,配黑醋酸酸地,味道清新个扒到啦,非常大块,大个任何人块面😂,旁边有蒜蓉牛油酱,可以涂落块牛扒度更香,牛扒肉质几腍,食落有肉汁,牛味几出而牛扒嘅配菜一啲都唔马虎,系焗新薯同炒杂菌,杂菌用烧汁炒,爽口惹味。而薯仔外脆内软,好重薯味另外仲叫咗德国肠拼盘,非常大份,有六条唔同口味嘅肠仔咁多,有辣有唔辣,味道香浓,另外仲附上蜜糖芥茉酱, 同肠仔好夹,啖啖肉,大班朋友分享嚟食就最啱啦