2022-06-05
今晚同男朋友去食火锅放题,入到个场都十分宽敞同非常干净,可l全场都系白色加上楼底好高,感觉都十分舒服,另外有极多大卡位,放好多食物都唔怕冇位。汤底方面,我地点左鸳鸯锅,一个系养生杏汁白菜猪肺锅,另一个滋补红枣椰子鸡锅。上枱都香喷喷,唔驶员工叫,我地都饮番碗先,当然正,真材实料。到食材方面,都好多选择,除咗肥牛,牛肩胛肉眼系非常非常之好味,各自叫咗一碟,不过份量颇多。加上海鲜都系任食,变相肉其实都唔系话食咗好多。我地生蚝、海虾、青囗、甜蚬食咗好多,全部都好鲜甜,尤其蚬食咗5、6rounds。自助bar 有丸、菜,丸系振兴既,质素有保证,而且款式多同特别,菜种类都算多,有皇帝菜,其他都系一般嘅萝卜冬菇蔬菜类。惊喜的是熟食好多款,有牛腩、咖哩三宝、春卷、炸鸡翼,亦有合桃露。炸鸡翼热辣辣好好味。甜品都唔少,啫喱奶冻在一个雪柜仔装起,至于雪糕方面有多种味道豆腐、海盐、抹茶、伯爵茶……,我哋两个都试咗几款都算不错。任饮方面除咗可乐、乌龙茶等一般常见既之外,最特别嘅系自家制乌龙冷泡茶,我试过都唔错。整体上来讲嘅话非常之满意,啲员工态度十分之有礼貌,好多自动自觉会帮你收碟换碟。以呢个价食到呢一餐真系好
整体上来讲嘅话非常之满意,啲员工态度十分之有礼貌,好多自动自觉会帮你收碟换碟。以呢个价食到呢一餐真系好超值,相信我之后都会再嚟多几次。