天气凉凉哋最钟意打边炉,今日去咗屯门时代广场嘅#点滚鲜 放题,性价比高台式火锅加港式点心。环境几宽敞干净,而且可使用电视机可以自己投屏,好方便我哋拣咗C餐至尊,澳洲和牛火锅餐,自选汤底有八款选择,我就拣咗台湾红烧牛肉汤同老坛酸菜,汤底好足料,试饮咗老坛酸菜汤底酸酸地好开胃。牛肉选择都有几款,澳洲无激素牛肉🐂、澳洲精选牛板腱、安格斯特级牛肉,而且牛肉油花分布均匀鲜嫩,海鲜方面有海虾🦐鲈鱼片🐟,扇贝、鱿鱼、虾滑墨鱼滑、青口。而且仲会送自家制手打和牛丸、墨鱼豚肉丸一份🫰🏻🫰🏻点心有鲜虾饺、韭菜饺、淮山杞子烧卖、金钱肚、大良炸鲜奶、芒果糯米糍、凤爪同牛肚等,质素都唔差,凤爪好好味😋仲有多款台湾即制小食,椒盐四季豆、梅香地瓜条、台湾香肠、麻辣鸭血、猪手,卤肉饭,我最爱梅香地瓜条,新鲜炸出嚟热辣辣😋自助区有多款蔬菜🥬菇🍄、芝士肠、粟米,酱料好齐全,饮品都有唔少选择甜品自助区有芒果布甸、法式布蕾、椰汁紫米露、黑糖仙草,最后每人一杯Haagen-Dazs雪糕,超满意📌点滚鲜屯门屯合街2号屯门时代广场南翼L2楼26-27号舖

📌点滚鲜
屯门屯合街2号屯门时代广场南翼L2楼26-27号舖