2024-10-21
经过砲台山见到呢间台式料理几多人就入去试下估唔到性价比咁高。 蜜汁卤排骨卤肉饭便当 $75排骨炸得松脆再加上甜甜的秘制酱汁, 配饭一流。 套餐还配有贡丸汤,臭豆腐和鸭血, 一次过满足好多种口味。花莲红烧牛三宝手工面 $85面条很弹牙,牛肉份量好足够,有牛筋,牛展,牛肚,每一件牛都系大大件,抵食。麻辣鸭血 $28 麻辣臭豆腐 $28因为便当套餐有配鸭血同臭豆腐,食完觉得好好食就每样叫咗一款, 两款麻辣小食都好够辣,钟意食辣嘅人一定要试。古早起司芋泥肉松蛋饼 $46食台湾料理一定要食个蛋饼先系完美嘅句号, 呢个蛋饼好足料,芋圆肉松满满,另外芝士望上去感觉唔多,但系每一啖都食到芝士味好香,必点。套餐仲可以优惠价点饮品 ,简单嚟讲可以用午餐嘅价钱食到晚餐,我觉得呢间台湾料理性价比十分之高。
排骨炸得松脆再加上甜甜的秘制酱汁, 配饭一流。 套餐还配有贡丸汤,臭豆腐和鸭血, 一次过满足好多种口味。 花莲红烧牛三宝手工面 $85
面条很弹牙,牛肉份量好足够,有牛筋,牛展,牛肚,每一件牛都系大大件,抵食。 麻辣鸭血 $28 麻辣臭豆腐 $28
因为便当套餐有配鸭血同臭豆腐,食完觉得好好食就每样叫咗一款, 两款麻辣小食都好够辣,钟意食辣嘅人一定要试。 古早起司芋泥肉松蛋饼 $46
食台湾料理一定要食个蛋饼先系完美嘅句号, 呢个蛋饼好足料,芋圆肉松满满,另外芝士望上去感觉唔多,但系每一啖都食到芝士味好香,必点。 套餐仲可以优惠价点饮品 ,简单嚟讲可以用午餐嘅价钱食到晚餐,我觉得呢间台湾料理性价比十分之高。