2024-05-26
🐮极上安格斯牛小排套餐88款任食100分钟,仲可以免费加时30分钟系咁多款汤底入面,今次我选择左养生药膳醉鸡锅,汤底好足料,有满满嘅虫草花、杞子,红枣同当归北芪,药膳味唔重,容易入口,醉鸡鸡件酒味唔重但吸收哂汤嘅鲜味精选肉类拼盘方面有油脂分布平均嘅安格斯牛小排、牛味浓嘅M7和牛肩颈肉、美国牛板腱、牛颈脊,仲有鹿儿岛茶美豚肉眼同五花腩豚肉小食方面有中华沙律、螺肉,生芥末八爪鱼等等多种嘅选择,选择多之余份量亦都十足;个人十分推荐黑松露印尼饼片,上枱仍然热辣辣咬落去脆卜卜,同埋芝士年糕,入面系满满芝士,好邪恶其他火锅配料方面蔬菜类、豆类制品同主食类都一应俱全;令我惊喜嘅竟然系呢度有百页豆腐🦞三重芝士焗龙虾龙虾啖啖肉,肉质紧致,配上满满嘅芝士,芝士味出众之余亦无抢过龙虾肉嘅鲜味👍🏻🧃饮品方面都系任饮,不过选择唔算太多,有汽无汽有糖无糖甚至清酒都有🍨甜品方面有雪糕泡芙,雪糕糯米糍(香芋味及抹茶味)同雪糕杯整体而言,选择多,份量多,性价比高👍🏻
🐮极上安格斯牛小排套餐
88款任食100分钟,仲可以免费加时30分钟
🦞三重芝士焗龙虾
🍨甜品方面有雪糕泡芙,雪糕糯米糍(香芋味及抹茶味)同雪糕杯
整体而言,选择多,份量多,性价比高👍🏻