2024-08-14
估唔到300蚊就可以食到铁板烧,啱啱开始上到嚟,见到个餐牌真系吓一吓,竟然可以298就食铁板烧,真系一定要试下。个套餐除咗包基本嘅前菜同埋甜品之外,仲可以拣一份嘅主食,猪牛虾都有,任君选择👍👍而我就拣咗美国嘅肉眼薄切作为主菜。佢系火龙果沙律,食落好开胃,酸酸甜甜咁,而且好够冻,啱晒夏天食。跟住厨师就上咗三种酱汁,分别系酸汁味噌同埋麻酱,但要留意返,呢三只系点肉嘅食,唔系拎点沙律㗎🙉🙉话咁快就上咗主菜,系炒杂菜同主菜一齐上,所以可以隔住隔住咁食,唔会太过肥腻。而且,我仲叫五成熟食落去入口即溶,而且肉眼好有肉味,根本上停唔到口,另外仲跟咗一啲嘅炸蒜片,可以夹埋一齐食,肉味更加出🐂🐂食完主菜之后,梗系食返个炒饭,虽然只系鸡蛋炒饭,但系厨师炒得好好,每粒饭都好干身,就算唔落盐都好够味最后甜品食得好大福,真系大满足,世一
而我就拣咗美国嘅肉眼薄切作为主菜。
最后甜品食得好大福,真系大满足,世一