2025-01-05 0 浏览
🚙朋友带我去佢屋企附近食好西🥰居酒屋装修温馨又坐得舒服😌食材新鲜又抵食✅🥗什锦刺身沙律:新鲜嘅刺身铺满晒系沙律🌽上面☝️整个什锦刺身沙律口感超清新呀✅🍣寿司盛:一客有八件😍有三文鱼🐠帆立贝🦪赤虾🦐北寄贝🐚件件新鲜好味😋最欣赏佢个帆立贝呀✅又大粒又鲜甜呢💯🦐金龙卷:金龙卷入面卷住虾肉😍外面黏满脆卜卜嘅蟹籽👍入口好爽好正✅🍡串烧:串烧一定要叫呀💯鸡翼串烧🐥厚切牛舌串烧🐂真系无得输✅热辣辣又惹味呀😍🍗自家制奇味炸鸡:炸鸡酥脆又香口👍加埋佢个酱一齐食🥳即刻加晒分呀💯🔥茶碗蒸:最钟意食滑嘟嘟嘅茶碗蒸🔥呢个日式茶碗蒸食入口好软滑✅高汤味道超浓郁💯好味道😋🐂牛肉稲庭乌冬:汤底清甜😍牛肉份量算多👍乌冬弹牙又滑✅有诚意呀🥳

🍗自家制奇味炸鸡炸鸡酥脆又香口👍加埋佢个酱一齐食🥳即刻加晒分呀💯