2017-11-05 392 浏览
<抵食任食韩烧韩家庄>😋🔥 #fafafoodblog佐敦任食韩烧其实食过甘多逐碟烧烤既我黎讲对味道唔会有太有期望 我主要喺睇佢既价钱环境 如果抵食既话间中放肆一次任食其实系几开心😁 今次黎到喺佐敦荟呢栋好多野食既大厦 既一间任食韩烧 1. 价钱方面 平日多人时间每位188 蚊 抵 所以我满意😁2.环境 地方几大 同阔落 会有卡位 长枱 企理干净 感觉灯火通明 满意😃3. 服务 d姐姐都几好态度 换韩烧既铁板 同换碟都几快手 合格😁4. 食物方面 都几多选择 首先讲熟食 熟食有好多冷盘 好似芽菜 泡菜🌿🌶辣度唔错 菠菜 沙律(沙律都算多杂果落足料) 等等 都算几新鲜 仲会有三文鱼刺身🐟 仲有寿司 都ok以前菜黎讲食少少都唔错 . 其它熟食方面 , 会有炸鸡翼 韩式炸鸡🐤春卷 都几香脆 仲有d中式野 好似炒饭 甜酸猪手 🐷 罗白猪骨老火汤 , 牛尾🐮等等 都几多选择😁 饮品方面有各式汽水 果汁 苹果醋 🍎豆浆🥛韩国啤酒 而最惊喜系有枝装 hooagarden青柠味 🍋 酦甜且酒精度低 够哂清新🍻 甜品 会有自制雪糕 🍨 蛋糕 椰汁糕等等 仲有芝麻糊 自制棉花糖等等
<抵食任食韩烧韩家庄>😋🔥 #fafafoodblog佐敦

甜品 会有自制雪糕 🍨 蛋糕 椰汁糕等等 仲有芝麻糊 自制棉花糖等等 🍩🍡 都算唔错 尤其系棉花糖同雪糕唔差 😃

烧烤方面一般既猪牛羊鸡都有 🐖🐂🐑🐓 猪扒腌得唔错 最出色系梅花肉猪扒 厚切大块 够味 而鸡扒都够大件软滑🐤 , 鸡翼都ok 腌得几惹味 但要烧好耐😂牛肉比较多种类 🐮牛仔粒 够哂juicy 牛扒比较烟靭多牛肉味 . 牛仔骨够软滑弹牙 😃 另外内脏类既牛脷够爽口 . 鸡肾就要烧耐d先熟 因为比较厚🐓仲有软熟既鱼柳 🐟 辣得黎弹牙既鱿鱼酥 都几好味

整体黎讲食物味道ok多款拣 . 环境舒服 虽然未到好食 但甘既价钱真系好抵食😃👍🏻

Score 平均分 <7/10>
Taste 味道:👍🏻👍🏻👍🏻
Present 外观:👍🏻👍🏻👍🏻👍🏻
Decor&Hygiene 环境衞生:👍🏻👍🏻👍🏻
Value for $ 性价比:👍🏻👍🏻👍🏻👍🏻
Service 服务:👍🏻👍🏻👍🏻
~~~~~~~~~~~~~
Address地址
#韩家庄韩式烧烤
佐敦弥敦道233 至239 号佐敦荟5 楼全层
~~~~~~~~~~~~~
#fafafoodblog #为食花太郎 #fafafoodblog佐敦
=====================

2017-11-02