2019-06-09 75 浏览
朋友系fb 见到京都广场有间日式放题几正,今晚就去试试啦!.去到地方唔算好大,但全场爆满。门口有甜品柜,有多款甜品如朱古力慕丝、Tiramisu 等等。隔离仲有雪糕雪条柜,有马来西亚Kings 榴莲雪条😋饮品柜方面都有几多选择,重点系有1664 生啤任饮!饮番佢好杯都回本!.食物点餐用手机scan QR code,环保悭纸。我地升级左食埋法国生蚝、爱尔兰生蚝 同埋 带子海胆刺身。.先黎一个刺身拼盘 - 有大大只既赤虾刺身、象拔蚌、肥美三文鱼腩、希灵鱼、螺、油甘鱼、剑鱼腩 同埋马刀贝刺身种类多而新鲜,特别系珍宝赤虾又大只又新鲜,可以无限叫,抵。.跟住系生蚝拼盘,生蚝肥美大只,而且完全冇腥味。.带子海胆刺身 - 大大粒带子夹住海胆...好好食,系咁encore.串烧烧物 - 沙嗲牛柳串、烧元贝、烧虾都好出色,食材又好!.手卷、寿司都好多种类 - 火灸寿司 如 左口鱼边、鹅肝带子等都好食。.小食方面,有邪恶咸蛋黄薯条,真系好浓郁咸蛋黄味,好正!脆炸鸡软骨 同 芝士年糕都好正。.泰式料理好有惊喜!我怀疑系泰籍厨师坐镇!.炒通菜 - 通菜好容易煮到一pat,但呢间炒得好好!放题有咁既质素抵赞!.
朋友系fb 见到京都广场有间日式放题几正,今晚就去试试啦!
去到地方唔算好大,但全场爆满。

隔离仲有雪糕雪条柜,有马来西亚Kings 榴莲雪条😋

食物点餐用手机scan QR code,环保悭纸。
我地升级左食埋法国生蚝、爱尔兰生蚝 同埋 带子海胆刺身

跟住系生蚝拼盘,生蚝肥美大只,而且完全冇腥味。

串烧烧物 - 沙嗲牛柳串、烧元贝、烧虾都好出色,食材又好!

小食方面,有邪恶咸蛋黄薯条,真系好浓郁咸蛋黄味,好正!
炸鸡软骨 同 芝士年糕都好正。

泰式料理好有惊喜!我怀疑系泰籍厨师坐镇!
辣椒膏炒蚬 - 酱汁惹味微辣,加上新鲜蚬肉。

2019-06-06