2021-09-18 107 浏览
经过土瓜湾谂住睇吓有咩美食,之后比我发现左间日本平价居酒屋🏮叫花火和食。仲有我最爱嘅鬼灭之刃做背景版,正呀🤣 谂住食下小食,便当饭,点知叫叫下食到好饱😂 我自己觉得佢个明太子芝士豆腐简直一流!食落热辣辣之余,一咬落去系会爆汁,满满嘅明太子同芝士鲜味,超级无敌正😍 一定要食。炸天妇罗虎虾点沙律酱都好好味,佢只虾好大只!啲皮好脆,印象中都系几十蚊,好平!冇食到佢嘅猫饭,叫咗一个好大块嘅鳗鱼便当,最钟意食佢黄色𠮶啲酸瓜,因为食完劲开胃,条鳗鱼又大又新鲜又多汁☺️水准几好。之后仲叫咗一个日本豚肉锅里面有好多配菜,但真心劲抵食好似都系$100左右😂至于个和牛粒个人觉得可以更好,要努力💪不过食咗咁多嘢,屋邨隔离讲紧已经系超抵超值,由其小食类特别好食。
谂住食下小食,便当饭,点知叫叫下食到好饱😂

至于个和牛粒个人觉得可以更好,要努力💪