2019-01-20 2974 浏览
终于食到呢间法国菜喇~朋友话呢间法国菜要早成个月先book到位!所以都期待左好耐!而且个dinner set $500,朋友话呢间法国菜算抵食同高质!环境都系暗淡灯光,几浪漫!除左dinner set仲有炒蚬,青口, 生蚝果啲我地就另外要左个炒蚬未上菜前就食下佢地既蒜蓉包先!望落都觉得佢好正!金黄色,外脆内软好入味😋炒蚬先上,佢既蚬同平时食果啲唔同,大大粒胀卜卜,同好鲜甜!配上佢个汁仲正😸跟住就到个香煎鹅肝上场,佢个酸酸地既汁加上鹅肝配埋白酒,起口腔既冲击真系好特别😸好正 朋友食既龙虾樱花虾他他都好特别,好fresh!马赛鱼蓉汤,带有淡淡龙虾味道, 好香滑芒果味?雪葩,口感好滑试左酥皮焗海鲜盒,原来系用酥皮盖住个锅😹😹入面就有啲海鲜,味道不错,旧鱼都几入味,但啲虾同带子有啲韧,食完好饱朋友食牛排好似仲正😸奈何唔太好牛橙酒班戟配雪糕,个雪糕无咩奶香,橙酒个汁几香!睇个样好甜,食落又ok!值得再来😸食到好饱饱
除左dinner set仲有炒蚬,青口, 生蚝果啲
我地就另外要左个炒蚬
朋友食既龙虾樱花虾他他都好特别,好fresh!
马赛鱼蓉汤,带有淡淡龙虾味道, 好香滑
芒果味?雪葩,口感好滑

朋友食牛排好似仲正😸奈何唔太好牛
值得再来😸食到好饱饱