2021-03-22
骆驼漆就不嬲都多野食🤣今次就试慢煮屋 就系主打慢煮牛肉既💁🏻♀️我地两个人Friday night 去都等左大约15分钟 采用自助攞位形式自己填人数等叫名🤣 .🎈慢煮火灸牛腹扒丼($88)呢个可以话系呢到既招牌啊!份量非常之多 牛肉有差唔多十块🥰 性价比都几高中间仲有只温泉蛋比你食既时候捞埋一齐食牛既部位系牛腹肉 自然就冇肉眼西冷咁淋滑 不过质地都算软淋唔韧 仲几有肉味👍有啲牛肉就烧得生啲有啲熟啲 我个人就认为生啲个啲滑啲好食啲😋至于个汁就稍嫌逊色啦 比较淡味 根本食唔出佢系烧汁定系蒜蓉汁🤭评分: 6.5/10.🎈慢煮牛腹排配冻乌冬 ($88+3) 本来系跟荞麦冷面既 不过+$3就可以转乌冬牛既味道基本上系同丼饭既牛差唔多 唯一唔同既系个冷面汁会重味少少 对比丼饭惹味啲👍乌冬质素都可以 但当然冇隔离专卖乌冬既铿乌冬好🤣评分: 7/10.🎈整体而言呢间既性价比算系唔错 价钱属中等但牛肉份量好多👍值得一提既系呢到多汁多饭既options 岩哂中意多汁同食量大既朋友😎 一定包够饱🤣如果有一日好想食牛又唔想洗太多钱既 呢间都系可以既选择评分: 7/10
🎈慢煮火灸牛腹扒丼($88)
呢个可以话系呢到既招牌啊!
份量非常之多 牛肉有差唔多十块🥰 性价比都几高
中间仲有只温泉蛋比你食既时候捞埋一齐食
牛既部位系牛腹肉 自然就冇肉眼西冷咁淋滑
不过质地都算软淋唔韧 仲几有肉味👍
评分: 6.5/10
🎈慢煮牛腹排配冻乌冬 ($88+3)
本来系跟荞麦冷面既 不过+$3就可以转乌冬
牛既味道基本上系同丼饭既牛差唔多