💮博多屋台 (上水)💮上水彩园路8号彩园商场3楼22-23号舖今日咁岩去上水探朋友,所以就去左位于彩园商场的博多屋台食lunch🤩店内环境宽敞舒适,而且食物种类多元化,都好适合一家大细嚟食饭✨而且店内充满日本风味,真系好似去咗日本嘅舖头食嘢🤩💮💮1️⃣豚骨汤拉面配小丸子豚骨汤十分浓郁,而且拉面亦都吸晒豚骨汤嘅精华,非常入味,真系值得一赞!而且拉面面质爽口弹牙,食落口都好有质感😋而且肉质嫩滑,啲脂肪更加系入口即溶,糖心蛋亦都系流出蛋黄,配埋拉面一齐食,简直系一流!非常建议大家一试😋我额外加多咗一份小丸子,小丸子热辣辣,真系即叫即整,非常有诚意,而且入口嘅时候,外皮爽脆,内涵调味十足,值得大家一试!2️⃣炭火烧牛肉丼配煎饺子炭烧牛肉丼非常饱肚,份量十足!而且牛肉经过炭火烧烤,牛嘅香味同埋牛脂散发晒出嚟,配埋饭食,简直系一流!牛肉嫩滑,唔会硬梆梆,而且份量都好够!配埋煎饺子食,简直系锦上添花🥰🥰店员服务态度良好,而且店内卫生一流,大家如果经过上水,可以去试一试啊😍😍😍😍
💮博多屋台 (上水)
💮上水彩园路8号彩园商场3楼22-23号舖
1️⃣豚骨汤拉面配小丸子