2019-06-22
今日要去琴行买少少野顺便系尖沙咀食饭朋友介绍不如试吓西餐咁就嚟咗啦~一入到去都好多人 好彩仲有两个位俾我哋菜色有二人套餐 一人套餐 有散嗌 丰俭由人我同朋友就叫咗一个set再加一个散叫share叫咗个A餐 : 大啡菇 北海道带子 虎虾意大利饭配龙虾汁 $228 再加个carbonara $128 呢个套餐系会有餐汤 沙律同埋饮品首先送上餐包 :呢度都几大方 原本以为只系叫一个套餐只会有一个人嘅包, 呢度系比足两人份 芝士条非常好食 牛角包热辣辣 配上栗子忌廉汤 非常好吃!沙律菜新鲜 配上黑醋同红鲷鱼 好开胃!主菜carbonara 首先送到: 非常浓厚嘅蛋黄汁挂满每一条al dente意粉 加上大量烟肉同蘑菇 10分好吃另外一个主菜 则大量龙虾汁意大利饭铺满大啡菇 上边再有带子点缀 带子鲜甜美味 虎虾新鲜弹牙 又系食到舔舔脷~最后餐饮叫咗个伯爵红茶 清清肠胃最后埋单都唔使$400 ~性价比很高
顺便系尖沙咀食饭
朋友介绍不如试吓西餐
咁就嚟咗啦~
一入到去都好多人 好彩仲有两个位俾我哋
菜色有二人套餐 一人套餐 有散嗌 丰俭由人
我同朋友就叫咗一个set再加一个散叫share
沙律菜新鲜 配上黑醋同红鲷鱼 好开胃!
最后餐饮叫咗个伯爵红茶 清清肠胃
最后埋单都唔使$400 ~性价比很高