2020-11-16
餐厅:普庆餐厅 (佐敦)地址:佐敦弥敦道380号香港逸东酒店B1楼层香港人消费紧系要作出最明智嘅选择🇭🇰,最近去咗eaton staycation,紧系唔可以错过酒店B1层普庆餐厅theastorhk 嘅breakfast buffet啦😎普庆餐厅拎咗Openrice嘅优秀自助餐奖项🏆,相信一定有佢出色嘅地方,早餐价钱原价$200再加一,不过连住宿或者某啲机构嘅员工另外有优惠(例如医管局),所以今餐计埋加一都唔洗$100😍,好抵食餐厅装潢豪派而且够宽敞,有种欧式建筑味道🤩,职员带完位👩💼,坐定定果阵就问需唔需要茶或者咖啡☕️,作为coffeeholic紧系二话不说拣咗咖啡啦,值得欣赏嘅系佢地用咗压榨咖啡嘅器皿,可以自行按压咖啡碎豆增加咖啡醇香😋,而淡奶都系另上,比你按喜好添加The Astor成层设有七个食物专区,亦有师傅即席烹调多国美食,比较特别嘅系有唔少特色香港地道食物,例如鸡蛋仔、鱼蛋粉🍜、点心🧆、樽装维他奶等,见同场都有外国人享用紧早餐buffet,真系一个好好宣扬香港文化嘅机会🇭🇰我total就拎咗4轮嘢食,其中多国嘅面包🥯、鸡蛋仔,同埋即叫即整嘅奄列都令我好满意👍🏼,软餐包
地址:佐敦弥敦道380号香港逸东酒店B1楼层
The Astor成层设有七个食物专区,
我total就拎咗4轮嘢食,其中多国嘅面包🥯、鸡蛋仔,
职员收碟同食物更换嘅速度都好快,唔似有啲自助餐比人拎哂就无得食,或者要等好耐先再refill🙈,整体嚟讲无讲服务、环境、食物款式同质素都几唔错,以$100唔洗嘅呢个discount去食真系抵到烂😂