2020-02-15 112 浏览
想提早庆祝情人节,所以就上网揾咗间评价高嘅餐厅,谂住食好西由于我选择困难,又太多选择,以下嘢食全部跟厨师推介个logo叫最先上嘅系龙虾汤,汤同平时出面饮嘅唔同,龙虾味好浓郁,唔会比其他调味料盖过,蒜蓉包非常脆口,very match「黄金手工蟹波配菠萝酸忌廉」作为一个前菜,佢都尚算饱肚,一个个蟹球拆开系丝丝分明嘅蟹肉,建议先食原味,食咗佢蟹嘅鲜味,之后再点酱,酸酸地好开胃佢哋嘅招牌汉堡好大份,新鲜滚热辣,配料就有大啡菇、芝士汁、洋葱圈、烟肉、安格斯牛扒、蕃茄,太厚都唔知点咬好😂「北海道带子明太子意粉配三文鱼籽」首先映入眼帘嘅系$5咁大粒嘅带子,佢嘅明太子酱调配得非常惹味,伴随着咬爆嘅三文鱼子汁,难以形容佢嘅美味程度「火焰雪山」由于我同男朋友都未食过,唔知外面嘅白泡系无味纯蛋白,入面就有石板街、云呢拿雪糕球,两粒马卡龙,饭后打卡甜品黎讲都算几大份顺带一提嘅事佢哋嘅waiters/waitress 超级有礼貌,非常愉快嘅一餐
想提早庆祝情人节,所以就上网揾咗间评价高嘅餐厅,谂住食好西

「黄金手工蟹波配菠萝酸忌廉」
「北海道带子明太子意粉配三文鱼籽」

「火焰雪山」