最近又去咗呢间猫猫Cafe吸猫😍 几钟意呢度有得食正餐,价钱又唔贵,而且有好多好可爱活泼嘅猫猫任摸,喺度hea下被猫猫治愈吓真系好正😆呢度系免入场费,平日夜晚每位最低餐饮消费$100,都几几抵!今次叫咗个二人餐$268,比好多cafe抵食!而且食物质素好唔错,大人小朋友都啱玩啱食👍🏻呢度嘅猫猫🐈‍⬛有好多品种,好多都好乖任摸,佢哋仲有名牌,啲名改得好搞笑🤣 薯条、牛角包、饭团、仙草等,好多都系食物名,好得意!推荐钟意动物嘅朋友仔嚟玩吓🙌🏻🔸Set for 2 $268有餐汤、沙律、一份意粉/意大利饭、一份主菜,2杯$38或以下饮品,亦可以补差价升级饮品~🔸温泉蛋烟肉野菌卡邦尼扁意粉都几creamy,有好多菇菇同烟肉,唔会太咸,调味适中!扁意粉挂满卡邦尼汁,有啲咬口,味道唔错!🔸西班牙烧烤酱黑毛猪肋骨有2大块6条猪肋骨,烤得几香口又唔会好油腻~ 肉质唔干但唔算好多肉汁,cafe嚟讲算系质素唔错!仲有几片烤蔬菜,好色彩缤纷!薯条几正,好香脆,连皮几浓薯味!🔸热伯爵茶鲜奶 +$14🔸荔枝紫米酸奶 +$20饮品选择好多!热伯爵茶鲜奶自己落糖,我无落,饮原味几唔错!紫米酸奶比较甜,捞匀饮会好啲,

🔸Set for 2 $268

🔸温泉蛋烟肉野菌卡邦尼扁意粉

🔸西班牙烧烤酱黑毛猪肋骨

🔸热伯爵茶鲜奶 +$14
🔸荔枝紫米酸奶 +$20
饮品选择好多!热伯爵茶鲜奶自己落糖,我无落,饮原味几唔错!紫米酸奶比较甜,捞匀饮会好啲,紫米几好食!
  • 温泉蛋烟肉野菌卡邦尼扁意粉
  • 西班牙烧烤酱黑毛猪肋骨